top of page

Over Drs Spaak

Drs Spaak is een jong bedrijf dat zich toelegt op 100% natuurlijke, organische, diervriendelijke balsems en oliën die de huid voeden, herstellen en doen stralen.

 

Probeer het eens!

Bernadette Spaak

Bernadette Spaak is afgestudeerd en praktiserend dierenarts bij haar eigen dierenkliniek Boetiek Kliniek De Zadelkamer in Hilversum. Daarnaast is ze altijd al bezig geweest met - in dit geval de humane - huid en hoe je op een natuurlijke, organische en diervriendelijke manier deze zo goed mogelijk kunt onderhouden.

Al jaren maakt ze oliën en balsems voor haar familie en zichzelf en ze geeft deze ook weg met verjaardagen, met kerst of bij andere vrolijke gelegenheden. Nicole leek het een goed idee om wat meer met de producten te gaan doen et voilà! Een nieuw bedrijf werd geboren!

Tijdens haar werk in Engeland heeft Bernadette een korte verdieping naar de geneeskracht van planten en de geschiedenis daarvan gedaan en alhoewel dit een snuffel cursus was heeft het wel een vuur aangewakkerd. 

Bernadette Spaak, maakt al sinds jaar en dag haar eigen skincare producten
Anchor 1
Kunnen we u helpen?

Op zoek naar meer informatie, bijvoorbeeld over de gebruikte ingrediënten, verpakkingsmateriaal, hoe je je deze producten kunt toe-eigenen..? 
 

Leave a note:

Dank u voor uw bericht! We komen er spoedig op terug.

bottom of page